icon-arrow-right
HomeNieuws Start campagne Veilig Werken Regels

Start campagne Veilig Werken Regels

Actueel

Na de introductie van onze - 12 Veilig Werken Regels - vorig jaar, staat 2024 in het teken van het benadrukken van elke regel. Voor elke regel hebben we een korte video geproduceerd waarin niet alleen onze collega's, maar ook de ketenpartners op de projectlocaties van MedicomZes te zien zijn.

Instagram Frank Jonkers.jpg

VEILIG WERKEN REGELS

#1 | Gedegen voorbereiding, altijd!

Vandaag lanceren we met enthousiasme de eerste video, gericht op de eerste Veilig Werken Regel - Gedegen voorbereiding, altijd -. In de hoofdrol schittert werkvoorbereider Frank Jonkers.

 

We zijn ervan overtuigd dat deze campagne zal bijdragen aan een verdere verhoging van het veiligheidsbewustzijn binnen ons bedrijf en op al onze bouwplaatsen.

 

Wil je meer weten over de Veilig Werken Regels of ons Veiligheidsbeleid? Neem dan contact op met onze KAM Manager Martijn Bogaard.

 

-> Naar onze Veilig Werken Regels

Nieuws

Meer nieuws

#4 Gezondheidsaspecten

Kijk mee met onze reeks van 12 Veilig Werken Regels! Vandaag lanceren we de video van regel #4 Gezondheidsaspecten, met in de...

#3 Het juiste gedrag

Kijk mee met onze reeks van 12 Veilig Werken Regels! Vandaag lanceren we de video van regel #3 Het juiste gedrag! Bewust...

+