icon-arrow-right
HomeNieuws Zondag 5 mei: Visser & Smit Bouw in televisieprogramma Je Gaat Het Maken

Zondag 5 mei: Visser & Smit Bouw in televisieprogramma Je Gaat Het Maken

Actueel

Op zondag 5 mei is Visser & Smit Bouw om 16:30 uur te zien in het televisieprogramma Je Gaat Het Maken op RTL4. In de zesdelige tv-serie worden diverse werkzoekenden en werkenden gevolgd tijdens hun zoektocht naar een mogelijke carrière in de wereld van de bouw en infra. In de tweede uitzending die aanstaande zondag te zien zal zijn, bekijkt kandidate Erlinde de functies Calculator en BIM-modelleur bij Visser & Smit Bouw in Rotterdam.

Over het programma

In de uitzendingen onderzoekt een loopbaancoach de competenties en vaardigheden van de kandidaten. Er wordt twee dagen meegewerkt in (de voorbereiding) van indrukwekkende bouw- en infraprojecten door het hele land. Tijdens de opdrachten worden ze begeleid en beoordeeld door een expert uit de praktijk. Wat bevalt de kandidaat en wat valt tegen? In de ontknoping van de uitzending wordt, indien de kandidaat geschikt is bevonden, voor één van de twee functies een concreet traject voorgesteld. ‘Je gaat het maken’ wordt mede mogelijk gemaakt door Bouwend Nederland.

Waar en wanneer te zien?

‘Je gaat het maken’ is vanaf zondag 28 april 2019 om 16.30 uur te zien bij RTL4 en wordt gepresenteerd door Pernille La Lau. Herhalingen zijn op maandagmiddag (om 15:30 uur) en op zaterdagochtend (om 11:00 uur). Het programma is na uitzending ook terug te kijken via RTL-XL en YouTube.

+