icon-arrow-right
HomeOnze mensen

Onze mensen

De mooie, complexe projecten. De bijzondere locaties. De informele sfeer of doorgroeimogelijkheden. Wat spreekt collega’s aan in het werken bij MedicomZes? Waarom zijn ze trots op ons bedrijf? En wat spreekt hen aan in de projecten? De antwoorden zijn heel divers.

Peter Oostdijk

Peter - Hoofduitvoerder

"Ik werk nu zo'n 7 jaar bij MedicomZes, een leuke en hechte club mensen. We delen met z'n allen een aantal eigenschappen die nodig zijn om goed werk te kunnen leveren in ziekenhuizen. We houden van complexe en uitdagende omgevingen waarin je snel moet kunnen schakelen en improviseren. Ook goed luisteren naar opdrachtgever en gebruiker is belangrijk als je hier werkt. Als hoofduitvoerder ben ik niet zozeer bezig met het aansturen van onze mensen, maar heb vooral overleg met onze klanten en de gebruikers om te zorgen dat wij alles op het juiste moment en op de juiste wijze realiseren. We doen dat veilig, betrouwbaar en op een hoog kwaliteitsniveau".

 

Hans de Wilde 2

Hans - Timmerman
“Mijn werk bij MedicomZes is heel afwisselend. Ik ben timmerman, maar ben hier in de praktijk eigenlijk doorgegroeid tot allround onderhoudsman. Dat is ook wel het mooie van het werken bij MedicomZes. Het is voornamelijk timmerwerk wat ik doe, maar ook schilderwerk komt voor, montage van wanden en plafonds, tijdelijke afschermingen voor bouwwerkzaamheden maken, afhangen van deuren etc. Ik werk nu zo'n 9 jaar op het AMC en dat is echt een hele mooie plek voor iemand die van afwisseling houdt en bijzondere dingen wil maken. Want hoeveel timmermannen kunnen nu zeggen dat ze zich moeten verdiepen in de bouw van loodwanden voor een röntgenafdeling? Je maakt hier van alles mee, moet goed kunnen omgaan met mensen. We komen overal, van de bevallingskamers tot het mortuarium. Dat vraagt om mensen die zich respectvol weten op te stellen en zo onopvallend mogelijk te werk gaan. Onze mensen kunnen dat, en daar ben ik trots op!".

 

Eric Kiekens

Eric - Uitvoerder

"Bouwen in een ziekenhuis is nooit saai! Momenteel ben ik bezig met een project in een ziekenhuis in Den Haag. Als uitvoerder ben ik onder andere belast met de planning, controle van de kwaliteit en de afstemming met de onderaannemers. Een goede planning en sluitende afspraken met alle betrokkenen zijn erg belangrijk. We doen ons werk in een omgeving waarin hygiëne en de beperking van overlast van cruciaal belang zijn. Je kunt je voorstellen dat wanneer ons werkgebied direct naast een volledig operationele OK ligt er veel maatregelen nodig zijn om dat soepel, veilig en met zo weinig mogelijk overlast te laten verlopen. Bij MedicomZes streven we in uitvoering en resultaat altijd naar het hoogste niveau en daar voel ik me erg bij thuis!"

 

 

+