icon-arrow-right
HomeNieuws Inspirerende relatiemiddag en projectbezoek Research & Diagnostiek Centrum ADORE

Inspirerende relatiemiddag en projectbezoek Research & Diagnostiek Centrum ADORE

Actueel

Afgelopen week nodigde Bouwcombinatie MedicomZes-Kuijpers zijn relaties uit voor een kijkje in de keuken op het project Research & Diagnostiek Centrum ADORE - Amsterdam UMC, locatie VUmc.

In de Botanische Tuin Zuidas, naast de nieuwbouw, werden de genodigden welkom geheten door Aukje Kuypers, algemeen directeur Kuijpers en Albert Bok, directeur MedicomZes. Vervolgens werd in een inspirerend sprekersprogramma door prof. dr. Geert Kazemier, grondlegger Stichting ADORE, Martijn de Visser van telier PRO en Jelle Elmendorp namens de bouwcombinatie ingegaan op het ontstaan, functie, ontwerp en realisatie van het ADORE-gebouw.

 

Geert Kazemier: “We hebben een concept, dat heet het ADORE-concept. We willen geweldige knappe koppen samen laten werken aan nieuwe ideeën in een gebouw dat ingericht is op ontmoeting. Het wordt een broedplaats van talent en van ontdekkingen die je anders waarschijnlijk niet had gevonden omdat je niet bij elkaar over de vloer komt. Uit die gezamenlijkheid denken wij dat er dingen voort gaan komen die anders niet voortgekomen zouden zijn.”

 

Na een rondleiding door de nieuwbouw, werd met een hapje en drankje bijgepraat met elkaar. We kijken terug op een geslaagde middag. 

Over RDC ADORE

In het duurzame gebouw werken straks toonaangevende kankeronderzoekers en neurowetenschappers samen, om met de meest geavanceerde technologieën en apparatuur nieuwe behandelingen tegen kanker en hersenziekten te ontwikkelen. Het gebouw wordt in de loop van 2024 opgeleverd.

 

Meer weten over RDC ADORE? Lees het hier.

Projecten

Alle projecten

Nieuws

Meer nieuws

Viering Hoogste Punt Research & Diagnostiek Centrum ADORE

Op 22 juni 2023 vierden we het hoogste punt van Research & Diagnostiek Centrum ADORE. Bouwcombinatie MedicomZes-Kuijpers...

Start bouw Research en Diagnostiek Centrum ADORE

In gezamenlijke aanwezigheid van opdrachtgever, ontwerpers, adviseurs, bouwers, donateurs en andere belanghebbenden werd op 28...

Bouwcombinatie MedicomZes-Kuijpers tekent uitvoeringsovereenkomst voor de bouw van het...

Dinsdag 8 maart ondertekenden Frida van den Maagdenberg (Amsterdam UMC), Albert Bok (MedicomZes) en Eric Gijsbertsen...

+