icon-arrow-right
HomeNieuws Jong Visser & Smit Bouw / MedicomZes dag 2024

Jong Visser & Smit Bouw / MedicomZes dag 2024

Actueel

Samenwerken en verbinden staan dagelijks centraal bij Visser & Smit Bouw, maar één keer per jaar wordt hier extra aandacht aan besteed tijdens de Jong Visser & Smit Bouw/MedicomZes dag. Gisteren kwamen onze jonge collega’s bijeen op de projectlocatie Het Slotervaart, Centrum voor Zorg in Amsterdam. Hier werkt het team van MedicomZes aan een indrukwekkende nieuwe dakopbouw, een perfecte omgeving voor netwerken en discussiëren over toekomstige uitdagingen.

Bron van inspiratie en verbinding

De jonge collega's van Visser & Smit Bouw / MedicomZes benutten deze dag om de verbinding te zoeken met elkaar en tussen de verschillende vestigingen. Dit was een gelegenheid om nieuwe inzichten te verkrijgen, netwerken uit te breiden en de samenwerking te versterken, met als doel gezamenlijk te werken aan een toekomstvisie.

 

Bart van Eijk, algemeen directeur, onderstreepte dat de jongere generatie de nieuwe stem van het bedrijf wordt en dat zij een belangrijke rol zullen spelen in de toekomst van Visser & Smit Bouw/MedicomZes. "Wij bouwen niet alleen fysiek, maar ook aan de toekomst van ons bedrijf," aldus Bart.

 

De dag ging verder met een bouwrondleiding, waar de voortgang van het project Slotervaart werd gedeeld. Deze praktijkervaringen brachten de theorie tot leven en leidden tot levendige discussies onder de Jong VSB/M6'ers.

 

De Jong VSB/M6 dag was een bron van inspiratie en verbinding, en een stap naar een toekomst waarin samenwerking en innovatie centraal staan. De dag werd afgesloten met een gezellige barbecue.

 

Op naar volgend jaar!

+