icon-arrow-right
HomeOnze werkwijzeBouwen met gezond verstand

Bouwen met gezond verstand

zodat de klant zich onbezorgd kan richten op haar core business.

De huisvesting van een curatieve instelling is een dynamische omgeving die steeds snel aangepast moet kunnen worden op een veranderende zorgvraag. De capaciteitsbehoefte verandert, functies ondergaan ingrijpende vernieuwingen en nieuwe medische technologieën vragen om continue aanpassingen in het gebouw en haar ruimtes.

 

Zorginstellingen moeten kunnen bouwen op een partner die zich volledig richt op het ‘beter maken’ van hun huisvesting en die gewenste en vaak ingrijpende wijzigingen doorvoert met de minste overlast voor het operationele proces van de instelling.

 

MedicomZes heeft zich sinds 1974 ontwikkeld tot zo’n specialiste partner. Ons dagelijkse werk is het ontwerpen, bouwen, verbouwen, beheren en onderhouden van de huisvesting van (academische ) ziekenhuizen en (zelfstandige) behandelcentra. We werken vanuit een integrale aanpak, waarbij wij desgewenst ook de coördinatie van bijvoorbeeld installatiewerkzaamheden of de levering en montage van specialistische derde partijen voor onze rekening nemen. Uiteraard bieden wij ook turn key opleveringen aan.

 

We zijn gespecialiseerd in integrale en multidisciplinaire bouwtrajecten binnen een operationeel ziekenhuis, maar realiseren ook gerelateerde huisvesting en voorzieningen in de directe omgeving zoals bijvoorbeeld onderwijsfaciliteiten, medische bedrijfsverzamelgebouwen, parkeergarages, winkelcentra en energiegebouwen.

 

+