icon-arrow-right
HomeOnze werkwijzeDe juiste mensen

De juiste mensen

Wij zijn specialisten in het bouwen van huisvesting in de curatieve gezondheidszorg.
De mensen die bij MedicomZes werken zijn bouwers met een ziekenhuishart en een brede ervaring in het uitvoeren van werkzaamheden in de vaak kwetsbare omgeving.

Onze medewerkers zijn herkenbaar aan MedicomZes bedrijfskleding of dragen desgewenst kleding van de opdrachtgever. Ze kunnen goed inschatten hoe en wanneer mee te bewegen in de dynamische omgeving van een ziekenhuis, ook bij calamiteiten en noodsituaties, en vaak nog voordat de opdrachtgever dat aangeeft. Het zijn professionals die zich verantwoordelijk voelen en zich realiseren wat zij bijdragen aan het primaire proces van de opdrachtgever waar ze voor werken.

 

MedicomZes investeert in het aantrekken, behouden en specifiek trainen van haar medewerkers en zorgt daarmee voor een duurzame borging van de kwaliteit van haar werk in de gezondheidszorg.

 

Wij staan voor een snelle en adequate opvolging van alle vragen en opdrachten die worden uitgevoerd in een harmonieuze, goede onderlinge sfeer tussen onze mensen en die van onze opdrachtgever. We werken kostenbewust, klantgericht, op tijd, veilig en binnen een hoogwaardig, eenduidige projectaanpak waarin proces-, product- en kwaliteitsbeheersing centraal staan.

+