icon-arrow-right
HomeOnze werkwijzeEigen ontwerpspecialisten

Eigen ontwerpspecialisten

Bouwen begint aan de tekentafel. MedicomZes ziet het ontwerp als een integraal onderdeel van bouwprojecten en bouwprocessen.

Hoe vroeger in het traject wij aan tafel schuiven, hoe meer ruimte onze eigen ontwerpspecialisten hebben om te excelleren. Onze ontwerpers werken intensief samen met de collega's die tenderen en projecten realiseren. MedicomZes gelooft in een integrale en multidisciplinaire projectaanpak waarin al onze experts en specialisten zich in projectteams verenigen.

 

Wij hebben collega's in huis met een schat aan kennis en ervaring op het gebied van slim, duurzaam en veilig werken. Of het nu om BIM of System Engineering gaat, LEAN of BREEAM, onze eigen experts houden al in de ontwerpfase rekening met de uitgangspunten en spelregels van deze methodieken. Ook hebben wij inspecteurs bouwkundige brandpreventie en asbestinventarisatie in dienst, een belangrijke meerwaarde bij zorghuisvesting!

Experts

Bouwen in curatieve gezondheidszorg stelt bijzondere en specifieke eisen aan onze kennis en kunde. Wij hebben alle expertise in huis op het gebied van stralingwerende wanden en laboratoria in alle classificaties. We weten alles van clean rooms volgens VCCN richtlijnen, de WIP richtlijnen die van toepassing zijn rond infectiepreventie, de vereiste (bouwkundige) voorzieningen voor hoogwaardige medische (beeldvormende) apparatuur en te nemen maatregelen rond aarding en potentiaalvereffening.

 

+