icon-arrow-right
HomeProjecten Verbouw & onderhoud NKI-AVL Amsterdam

Verbouw & onderhoud NKI-AVL Amsterdam

Amsterdam

Het in opdracht van de technische dienst en het bouwbureau van het Nederlands Kanker Instituut - Antonie van Leeuwenhoek ziekenhuis verrichten van alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden, kleine verbouwingen, aanpassingen en schilderwerkzaamheden. 

Het project

De werkzaamheden worden uitgevoerd in nauwe samenwerking met medewerkers van de technische dienst, het bouwbureau en de gebruikers van de te verbouwen ruimten. De organisatie is afgestemd om in het doorfunctionerende ziekenhuis alle activiteiten te verrichten met minimale overlast voor de gebruikers, patiënten en bezoekers.

 

De begane grond is voornamelijk voor poliklinische bezoekers, radiotherapie en rönt­genonderzoek. Op de eerste verdieping bevinden zich stafgerelateerde ruimten, kantoren, bibliotheek en restauratieve voorzieningen. Op de tweede verdieping in de nieuwbouw zijn de operatiekamers en behandelafdelingen gesitueerd. Het beddenhuis heeft drie bouwlagen en staat door middel van een technische verdieping op het nieuwe behandelblok. In de bestaande hoogbouw is de researchafde­ling gehuisvest en in de daaronder liggende laagbouw de laboratoria. Tevens is de polikliniek grondig verbouwd.

Feiten & cijfers

 • Plaats
  Amsterdam
 • Opdrachtgever
  NKI-AVL (Nederlands Kanker Instituut-Antonie van Leeuwenhoekziekenhuis)
 • Status
  In uitvoering
 • Projectcategorieën
  Algemeen
  Curatieve Zorg
  Laboratoria
+