icon-arrow-right
HomeNieuws Brugverbinding Prinses Máxima Centrum wint World of Color Award

Brugverbinding Prinses Máxima Centrum wint World of Color Award

Actueel

Mooi en kleurrijk nieuws: de brugverbinding tussen het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie en het Wilhelmina Kinderziekenhuis heeft de World of Color Award 2018 in de categorie exterieur gewonnen!

PMC verbindingsbrug door Mart Stevens

De door MedicomZes gerealiseerde verbindingsbrug van het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie heeft de Vanceva® World of Color Award™ 2018 in de categorie exterieur gewonnen. De 160 meter lange brug schittert in velerlei kleuren en bestaat uit circa 650 verschillende gekleurde glaspanelen. De speelse en levendige manier waarop de brug het Prinses Máxima Centrum en het Wilhelmina Kinderziekenhuis met elkaar verbindt heeft de jury overtuigd. Lees er HIER meer over.

 

De verbindingsbrug meandert tussen de tweede verdieping van het Prinses Máxima Centrum en het Wilhelmina Kinderziekenhuis. De verbindingsbrug fungeert niet alleen als een schakel tussen de operatiekamers in het ziekenhuis en de zorgafdelingen in het kinderoncologisch centrum, maar maakt ook buizenpost tussen de laboratoria van beide instellingen mogelijk. Zo kunnen zij optimaal gebruikmaken van elkaars faciliteiten.

(foto: Mart Stevens)

Projecten

Alle projecten

Nieuws

Meer nieuws

Feestelijke opening verbindingsbrug tussen WKZ en Prinses Máxima Centrum

Op 6 april vond de feestelijke opening plaats van de door MedicomZes gebouwde overdekte brug die het...

Bouw verbindingsbrug tussen Wilhelmina Kinderziekenhuis en Prinses Máxima Centrum

In Utrecht is MedicomZes gestart met de aanleg van de brugverbinding tussen het Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ) van het UMC...

+