icon-arrow-right
HomeNieuws Dag van de Bouw | Research & Diagnostiek Centrum ADORE in Amsterdam opent haar bouwplaats

Dag van de Bouw | Research & Diagnostiek Centrum ADORE in Amsterdam opent haar bouwplaats

Actueel

De Dag van de Bouw is een de dag waarop bouwlocaties door heel Nederland hun bouwhekken openstellen om mensen kennis te laten maken met de positieve aspecten en de maatschappelijke betekenis van de bouw en infra.

 

Bouwcombinatie MedicomZes-Kuijpers realiseert de nieuwbouw Research & Diagnostiek Centrum ADORE in Amsterdam. Op zaterdag 17 juni van 10.00 - 14.00 uur is de bouwplaats van dit bijzondere project opengesteld voor publiek.

Het centrum biedt straks ruimte aan researchlaboratoria voor onderzoeksgroepen van Amsterdam UMC op het gebied van oncologisch en neurowetenschappelijk onderzoek. De ruwbouw van het project is in volle gang. Bezoekers krijgen een unieke kans het gebouw in deze bouwfase van binnen te bekijken. Maak kennis met onze projectteam. Ze vertellen je graag meer over hun werk en hoe je hun nieuwe collega kan worden.

 

Voor bezoekersinformatie lees verder op de website van Dag van de Bouw.

Over de Dag van de Bouw

Bouwend Nederland, dé branchevereniging voor bouw- en infrabedrijven, is initiatiefnemer van de Dag van de Bouw. De dag is onderdeel van de campagne ‘De bouw maakt het’, waarmee we laten zien hoe belangrijk de bouw en infra is voor Nederland. Met trots worden de bouwplaatsen opengestelt voor het Nederlands publiek. Jong en oud kan die dag komen ontdekken wat er komt kijken bij het bouwen van onder andere huizen, wegen, ziekenhuizen, sluizen, dijken en stations.

Nieuws

Meer nieuws

Start bouw Research en Diagnostiek Centrum ADORE

In gezamenlijke aanwezigheid van opdrachtgever, ontwerpers, adviseurs, bouwers, donateurs en andere belanghebbenden werd op 28...

Bouwcombinatie MedicomZes-Kuijpers tekent uitvoeringsovereenkomst voor de bouw van het...

Dinsdag 8 maart ondertekenden Frida van den Maagdenberg (Amsterdam UMC), Albert Bok (MedicomZes) en Eric Gijsbertsen...

+