icon-arrow-right
HomeNieuwsSlagkracht - online magazine

Slagkracht - online magazine

Slagkracht is het online magazine van Visser & Smit Bouw, MedicomZes en VolkerWessels Bouw Schiphol voor relaties en medewerkers. In het magazine bieden we onder meer een podium aan opinieleiders in de markten waar we actief zijn en etaleren we projecten.

Iedereen die geïnteresseerd is in MedicomZes, Visser & Smit Bouw en VolkerWessels Bouw Schiphol kan zich abonneren op Slagkracht voor automatische ontvangst. Gebruik hiervoor de aanmeldmogelijkheid in de inhoudsopgave, in het colofon van het magazine of onderstaand formulier. Klik op onderstaande afbeelding om naar de laatste editie van het magazine te gaan.

mail-header CC NL.jpg

Slagkracht - jaargang 3 - NR. 2 - 2021

In deze Slagkracht staat ‘digitalisatie in de bouw’ centraal. Verregaande digitalisatie is een onmisbare voorwaarde om in de voorhoede mee te lopen. Zoals het verder ontwikkelen van BIM. BIM-specialist Hans Hendriks vertelt in ‘Podium’ over de ontwikkeling van BIM en de uitdagingen in de branche. ‘De techniek is vaak wel op orde, maar het gaat vooral om het ontwikkelen en vasthouden van kennis.’

 

Fund Maatvoering verzorgt de digitale maatvoering op project The Joan. Patty Hagg (Fund Maatvoering) en Emiel Reniers (Visser & Smit Bouw) vertellen over hun geslaagde samenwerking in 3D. Hun gemeenschappelijke deler? De ‘drive’ om met de nieuwste technologie te werken. ‘Want digitalisatie brengt de bouw verder!’

 

Daarnaast tonen we het eindresultaat van ons werk in Vertrekhal 1 op Schiphol. Renoveren, verbouwen en uitbreiden in een operationele terminal: complex, maar die uitdaging gaan we niet uit de weg. Nóg een uitdagend project: de hybride operatiekamers in OLVG locatie Oost. Een technisch hoogstandje in ontwerp, techniek, duurzaamheid en overlastbeperking. Specialistisch werk zorgt voor bijzondere bouwwerken en die laten we je dan ook graag zien!

 

Aanmeldformulier Slagkracht

* Verplichte velden
+