HomeNieuwsSlagkracht - online magazine

Slagkracht - online magazine

Slagkracht is het online magazine van Visser & Smit Bouw voor haar relaties en medewerkers. In het magazine bieden wij onder meer een podium voor opinieleiders in de markten waar wij actief zijn en etaleren wij opgeleverde projecten en projecten in uitvoering.

Iedereen die geïnteresseerd is in MedicomZes en Visser & Smit Bouw kan zich abonneren op Slagkracht voor automatische verzending. Gebruik hiervoor de aanmeldmogelijkheid in de inhoudsopgave, in het colofon van het magazine of onderstaand formulier.

Slagkracht 2

Slagkracht, jaargang 1, nummer 2, 2019

In de tweede editie van Slagkracht staat beton centraal. Theo Salet, hoogleraar aan de faculteit Bouwkunde van de Technische Universiteit Eindhoven, spreekt over de aanjagers van betoninnovatie. Hoofd van onze ontwerpafeling Maarten Baan bekijkt beton vanuit ons perspectief. Peter Ketelaar, Vice-President van PRA Health Services praat samen met Raymond Tieck, tenderleider van Visser & Smit Bouw, over de samenwerking tussen opdrachtgever en bouwpartner. BIM manager Kevin van Deursen geeft samen met collega's vorm aan ons Kernteam Informatie, Digitalisatie & Technologie en vertelt hoe zij alles in het werk stellen om faalkosten te reduceren en het bouwproces efficiënter te laten lopen. En natuurlijk kun je ook in deze editie meer lezen over enkele van onze projecten, waaronder de uitbreiding van het Prinses Máxima Centrum in Utrecht door MedicomZes.

Aanmeldformulier Slagkracht

* Verplichte velden
+