icon-arrow-right
HomeNieuws MedicomZes: lid Club van 1000 van Emma at Work

MedicomZes: lid Club van 1000 van Emma at Work

Actueel

MedicomZes is sinds kort lid van de Club van 1000 van Emma at Work, een netwerk van gemotiveerde bedrijven en fondsen die zich er op richten om jongeren van 15 jaar met een fysieke chronische aandoening werkervaring op te laten doen.

Emma at Work logo

Jongeren met een chronische aandoening hebben het in het dagelijkse leven zwaar genoeg en kunnen wel wat ondersteuning gebruiken om mee te kunnen doen op de arbeidsmarkt. Emma at Work, ontstaan vanuit het Emma Kinderziekenhuis/AMC, heeft ruim 10 jaar ervaring in het ondersteunen van jongeren naar werk. Dat doet de organisatie met trainingen voor persoonlijke ontwikkeling, coaching door professionals uit het bedrijfsleven en arbeidsbemiddeling.

Albert Bok, directeur van MedicomZes: ”Wij zetten ons in voor een duurzame samenleving en kunnen onze betrokkenheid bij de maatschappij onder meer laten zien via onze verbinding met Emma at Work. Het begon voor ons met het in dienst nemen van jongeren via Emma at Work en zijn er trots op onze samenwerking nu te kunnen bezegelen met het Club van 1000 lidmaatschap”.

 

+