icon-arrow-right
HomeNieuws Nieuwbouw Prinses Máxima Centrum in mei 2018 in gebruik

Nieuwbouw Prinses Máxima Centrum in mei 2018 in gebruik

Actueel

Het Prinses Máxima Centrum en bouwconsortium Pro Liberis zijn de definitieve planning overeengekomen voor de nieuwbouw. Het gebouw zal vanaf 18 mei 2018 volledig functioneren. 

Komst patiënten

Vanaf die datum komen kinderen met kanker over naar de nieuwbouw van het Prinses Máxima Centrum. Eerst de kinderen van het Prinses Máxima Centrum uit het Wilhelmina Kinderziekenhuis gevolgd door de patiënten uit andere ziekenhuizen. Pro Liberis is een samenwerking tussen VolkerWessels ondernemingen Visser & Smit Bouw en HOMIJ Technische Installaties met Kropman Installatietechniek.

Motivatie

Bestuursvoorzitter Diana Monissen: "Deze planning hebben we steeds voor ogen gehad en dankzij de fantastische samenwerking met Pro Liberis gaan we die ook halen en daar ben ik heel blij mee." Algemeen directeur Visser & Smit Bouw, Frans Snaaijer sluit zich daar namens Pro Liberis bij aan. "Het is een belangrijk centrum voor kinderen met kanker. Dat bouw je toch met extra betrokkenheid. Het motiveert ons nog meer om deze planning te realiseren."

 

Vanaf 30 maart 2018 is het gebouw gereed voor de inrichting en starten de voorbereidingen op de komst van de patiënten.

+