icon-arrow-right
HomeNieuws Slagkracht 4/1 live!

Slagkracht 4/1 live!

Actueel

Met haar eigen ontwerp - en engineeringsafdeling onderscheidt Visser & Smit Bouw zich van andere bouwbedrijven. Die toegevoegde waarde en de samenwerking met opdrachtgevers en partners staan centraal in deze Slagkracht. Walter Spangenberg, voormalig ABT-topman en constructeur in hart en nieren, gaat in op de samenwerking tussen ontwerpend adviseur, constructeur en aannemer. Ook de digitalisering in het vakgebied komt aan de orde. Lees er alles over in deze Slagkracht! Klik op onderstaande links om direct naar het artikel van je keuze te gaan.

mail-header 3.jpg

Podium
Walter Spangenberg ontving de allereerste oeuvreprijs in het vakgebied, schreef een boek ’Passie voor constructief ontwerpen’ en sprak onder meer met ons over de eigen ontwerpafdeling bij een aannemer. Lees meer.

 

Opgeleverd: ASML Gebouw 3, Veldhoven
Een toekomstbestendig en gezond kantoorgebouw voor de huisvesting van 2.400 ASML medewerkers. Lees meer.

 

In uitvoering: Inholland Sluisbuurt
Hét onderwijsgebouw van de toekomst. Lees meer.

 

 Samenspraak

Vincent Ketting van architectenbureau EGM ging in gesprek met Maarten Baan, Hoofd Ontwerp- en engineeringsafdeling van Visser & Smit Bouw. Hoe wij elkaar aanvullen en versterken tijdens de realisatie van grootse, bijzondere en complexe projecten. Lees meer.

 

Opgeleverd: Entreepark en entreepaviljoen Amsterdam UMC, locatie AMC
Over de transformatie van oude hoofdingangen naar een prachtige paviljoen in een parklandschap. Lees meer.

 

Werken bij
Ontwerpleider Bart Punte over zijn rol als ‘tolk’ van het ontwerpteam. “Als de uitgangspunten helder zijnen de juiste kennis aan tafel zit, kunnen we wel snel beslissingen nemen in het ontwerpproces en zo onze mijlpalen halen.” Lees meer.

 

Opgeleverd: SRON Netherlands institute fot Space Research, Leiden
Een gebouw voor een Nederland expertise-instituut op het gebied van ruimteonderzoek met hypermoderne cleanrooms en cryolabs voor de ontwikkeling en bouw van sensoren en instrumenten die meegaan op ruimtemissies Lees meer.

 

In uitvoering: Uitbreiding hoogspanningsstation voor Tennet, Rilland
In opdracht van VolkerEnergy Solutions realiseren wij samen met andere VolkerWessels ondernemingen aan deze versterking van het hoogspanningsnet Lees meer.

+